Categorieën

Service

Word vrijwilliger in Marnix!

Word vrijwilliger in Marnix!
Gezond

Word vrijwilliger in Marnix!

  • Redactie
  • 03-03-2020
  • Gezond
Word vrijwilliger in Marnix!
VLAARDINGEN - Gaat u graag met mensen om en hebt u een paar uur per week over? Word vrijwilliger! In Marnix Revalidatiecenturm voor Ouderen proberen wij het verblijf voor onze cliënten zo aangenaam mogelijk te maken. Hierbij is de inzet van vrijwilligers niet weg te denken, zij halen bijvoorbeeld de cliënten op om mee te gaan naar de fysiotherapie of beweegactiviteit én zorgen voor gezelligheid en een praatje. Met een paar uurtjes per week kunt u al helpen!

Gezelligheid
Wij zoeken vrijwilligers voor verschillende activiteiten. Als vrijwilliger bent u bijvoorbeeld aanwezig in de huiskamer en biedt u ondersteuning bij de maaltijd of het verzorgen van de koffie. Een gezellig praatje maken, samen de krant lezen of een spelletje doen, wordt door de cliënten ook zeker op prijs gesteld. De inzet van vrijwilligers is heel divers. Er is daarom altijd een activiteit dat goed bij u past. Heeft u andere ideeën dan horen we dat natuurlijk ook graag! 

Donderdag 19 maart 2020
Op donderdag 19 maart tussen 12.00 uur tot 16.00 uur organiseert Argos Zorggroep de ‘Ontdek de zorg’-markt in Marnix. Speciaal om kennis te maken met ons huis en de zorg. Twijfelt u of vrijwilligerswerk iets voor u is of heeft u vragen? Lidia Poot, coördinator vrijwilligers, staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Past donderdag 19 maart niet in uw agenda? Lidia Poot is ook bereikbaar op [email protected] of 010 - 449 41 00.

Argos Zorggroep

Voorberghlaan 35, Schiedam

Meer over Argos Zorggroep →