Werken aan een slanker lichaam / een stralende witte glimlach

20-07-2018 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN – U kende BodyNova BV misschien al als specialist in behandelingen om lichaamsvetten met behulp van verschillende methodes en machines te reduceren / verwijderen (ultrasound-/elektrostimulatie en cryolipolyse). BodyNova BV verzorgt echter ook het bleken van tanden. Voor alle behandelingen zijn de vereiste opleidingen en trainingen gevolgd.

Onze locatie op Hoogstad 279 is volledig ingericht om onze cliënten hun behandelingen in alle rust, luxe en privacy te laten ondergaan met het gevoel van wellness. U ligt heerlijk op een in hoogte verstelbare behandeltafel/-stoel, eventueel elektrisch verwarmd en met een lekkere zachte fleecedeken. Daarbij is er de mogelijkheid om via het Sonos geluidssysteem naar uw eigen muziek te luisteren of bekijk lekker een tv-programma naar keuze ! Uiteraard bent u de enige in uw behandelkamer.

Wij geven alle behandelingen op maat en u ontvangt altijd een uitgebreid intakegesprek, waarin alle informatie over de behandelingen, voor- en nazorg en hygiëne maar ook al uw vragen worden besproken. Zonder zo'n volledig intakegesprek natuurlijk geen behandeling.

Er is bewust voor gekozen om niet aan te sluiten bij landelijke franchiseorganisaties: dat vonden we niet bij ons passen. Wij gaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit en tegen de laagste prijs klanten zo snel mogelijk behandelen. U betaalt voor een luxe product en daar past tijd, rust, aandacht en onverdeelde zorg van onze kant bij.

Wij beseffen dat deze manier van werken wat meer tijd inneemt, maar onze terugkerende klanten bevestigen dat wij hierin een goede keuze in hebben gemaakt.

Wat betreft het tanden bleken hebben wij speciaal een website gemaakt waarop u rustig kunt bekijken op welke wijze wij tewerk gaan en waarin wij ons onderscheiden: www.tandenblekenvlaardingen.nl   Deze website is ook bereikbaar via onze site www.bodynovabv.nl .

 

BodyNova BV, Tanden Bleken Vlaardingen

Hoogstad 279, 3131 KX Vlaardingen

Email: info@bodynovabv.nl  

Gerelateerd