Vers drinkwater aan de Watersportweg

31-10-2017 Gezond Redactie

VLAARDINGEN – Op woensdag 8 november om 14.00 uur zal een openbaar drinkwatertappunt geopend worden aan de Watersportweg ter hoogte van de ingang van het Klauterwoud. De wethouders Hoekstra en Van Harten openen samen het tappunt. De opening zal tot 15.00 uur duren. De inwoners van Vlaardingen zijn hier van harte welkom.

Jongeren Op Gezond Gewicht Vlaardingen heeft nauw samengewerkt met de gemeente Vlaardingen en Evides om dit drinkwatertappunt te realiseren. De bedoeling is dat na dit eerste drinkwatertappunt meer punten in Vlaardingen zullen volgen.

De keuze voor het eerste drinkwatertappunt is een logische. De Broekpolder is een recreatiegebied, waar veel inwoners gebruik van maken. Er zijn veel sportverenigingen gevestigd in dit gebied en steeds meer mensen willen tijdens het sporten en bewegen over drinkwater beschikken én water is natuurlijk gezond.


JOGG Vlaardingen

JOGG Vlaardingen stimuleert de gezonde leefstijl bij kinderen in Vlaardingen en zet zich in voor een gezondere omgeving. Ze schenkt veel aandacht aan voldoende bewegen, groente/fruit eten, water drinken in plaats van suikerhoudende dranken en een gezond ontbijt. Aandachtsgebieden zijn de kinderopvang, de activiteiten van Vlaardingen in Beweging, het basisonderwijs en enkele activiteiten Vlaardingen breed.
Volg JOGG Vlaardingen hier Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date