Vaartland viert feest !

07-11-2016 Gezond Redactie

VLAARDINGEN – Het begon allemaal met een rusthuis in de Emmastraat. Met de vergrijzing en de groeiende zorgbehoefte was er wel steeds meer ruimte nodig en werd er gebouwd langs de Holysingel/Dillenburgsingel. Inmiddels bestaat woonzorgcentrum Vaartland alweer 50 jaar en dat wordt deze week groots gevierd !

Vandaag ontbeten rond een uur of acht vanochtend maar liefst 195 bewoners en medewerkers met elkaar en later op de ochtend kwam ook wethouder en locoburgemeester Cees Oosterom nog eens langs om de felicitaties namens het college van burgemeester en wethouders over te brengen. Oosterom kwam niet met lege handen, maar had een cadeau meegebracht: een schilderij van de Slag bij Vlaardingen, onlangs speciaal gemaakt voor de gemeente, en waarschijnlijk het nieuwste relatiegeschenk.

Oosterom moest meer dan alleen de felicitaties overbrengen: samen met mevrouw Meertens, bewoonster van Vaartland, knipte hij een lint door, sneed een feestelijke taart aan en opende hij ook nog eens een tentoonstelling over 50 jaar Vaartland. Na afloop van dit alles lieten alle aanwezigen zich het gebak prima smaken. In Vaartland wordt nu de hele week feest gevierd met dagelijks tal van activiteiten.


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date