TouchFit lanceert nieuwe website

15-04-2020 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN – We zijn met elkaar in een rare periode terechtgekomen als gevolg van het coronavirus. Iedereen wordt ermee geconfronteerd. Voor de één geldt dit meer dan voor de ander maar we hebben er allemaal mee te maken. TouchFit heeft sinds een paar weken haar deuren tijdelijk gesloten omdat contactbehandelingen op dit moment niet mogelijk zijn. Patiënten worden in deze tijd extra geraakt.

Behandelaars binnen TouchFit hebben hun krachten gebundeld en in samenwerking met medewerkers van opleiding Fasciatherapie F.I.T. is er een nieuwe website ontwikkeld. U vindt hier informatie met daarbij filmpjes en oefeningen om de veerkracht in uw lichaam en leven te vergroten.

De website is nog niet helemaal klaar. In de komende periode zal hier nog extra informatie, adviezen en oefeningen aan toegevoegd worden. De website is ook nog niet helemaal geoptimaliseerd voor de telefoon dus vooralsnog even op de computer bekijken.

Voor vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier op de website www.veerkracht.fit

Wij wensen u veel leesplezier, beweegplezier en natuurlijk gezondheid. Wij hopen u snel weer bij TouchFit te kunnen ontmoeten.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date