Toe aan een nieuwe uitdaging?

07-07-2018 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Vrijwilligerswerk is er in alle soorten en maten. Zoekt u uitdagend vrijwilligerswerk waarbij echt aandacht is voor wat bij u past? Kom dan eens kennismaken met De OproepCentrale!  

Bij de OproepCentrale maken ze een match op maat. De coördinatoren bespreken met u hoeveel tijd u in het vrijwilligerswerk wil steken en wat bij u past. Lijkt het u bijvoorbeeld leuk om eens in de week met een cliënt een lekkere wandeling te maken? Of houdt u juist van gezellog koffiedrinken en een spelletje spelen? U wordt gekoppeld aan een cliënt die bij u past, zodat u vrijwilligerswerk doet waar u én de cliënt blij van worden. 

Dat de werkwijze van de OproepCentrale werkt, bewijst het 30-jarig jubileum. Bij de OproepCentrale maken ze namelijk al 30 jaar lang matches op maat en dat doen ze met veel plezier. Bent u benieuwd welk vrijwilligerswerk ze u kunnen bieden? Neem dan eens contact op met een van de coördinatoren via telefoonnummer 010 - 427 81 77 of stuur een e-mail naar info@oproepcentrale.nl . Kijk voor meer informatie over de OproepCentrale op www.oproepcentrale.nl .


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date