Toe aan een frisse start?

20-04-2018 Gezond Advertorial

Ben jij toe aan een frisse start in je leven en wil jij graag wat overtollige kilo’s kwijt en wat slanker worden? Kom dan gezellig een kijkje nemen op onze informatieavond op woensdag 16 mei. Graag stellen wij ons zelf aan u voor:
- Eline Struijs, behandelaar en mede- eigenaar BodyNova BV
- Lonneke Struijs, behandelaar en mede-eigenaar BodyNova BV
- Ragna van Toor, gewichtsconsulente, eigenaresse My-LifeSlim Vlaardingen
- Diedejan ter Horst, Senior Product Specialist Berg Care Medical

Wij nodigen iedereen die wil werken aan zijn/haar lichaam van harte uit om  naar deze informatieavond te komen. Wij geven dan demonstraties van onze behandelingen en alle informatie omtrent het bevriezen van vetcellen/ elektrostimulatie-/ ultrasound wordt gedeeld. Ook wordt de afslankmethode van My-LifeSlim toegelicht.

Alle hapjes en drankjes voor deze avond zijn dan uiteraard verantwoord gekozen. Kom jij ook een kijkje nemen? Zet jezelf HIER dan even op aanwezig en stuur ons een mailtje naar info@bodynovabv.nl en maak gebruik van een aantal acties. De entree is gratis! Woensdag 16 mei van 19.00 tot 21.00 uur Adres: Hoogstad 279, Vlaardingen (achter de Yorcom). Gratis parkeren, parkeerplekken genoeg aanwezig. Kijk voor meer informatie op www.bodynovabv.nl, www.tandenblekenvlaardingen.nl, vlaardingen.mylifeslim.com.

Gerelateerd