Team Sanne loopt groot bedrag bijeen voor KIKA

25-06-2018 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Team Sanne heeft gisteren met 22 renners de KIKA-Run gelopen. Teamlid Chantal van der Schuit, tevens één van de initiatiefnemers: ,,Helaas kon ik zelf door een blessure niet meelopen maar ondanks dat was het een dag om niet te vergeten. Er is in totaal €4060 opgehaald voor KIKA. Sanne is gekroond op het podium als kanjer en er is echt een feestje van gemaakt’’.

Sanne is een meisje van 4,5 jaar als er bij haar nefroblastoom kanker wordt ontdekt. Sanne heeft hierna een operatie en vele chemo's moeten ondergaan. Op het moment is Sanne schoon en zijn alle uitslagen goed. Wel moet ze nabehandeld worden tot eind september. Omdat je nooit hoopt dat het je eigen kind overkomt en omdat je je machteloos voelt, had een groep samen besloten om voor het goede doel te gaan hardlopen, samen als “Team Sanne”. Alle donaties gaan naar KIKA (Stichting Kinderen Kankervrij) die onderzoek doen naar de genezing van kinderkanker.

Chantal van der Schuit: ,,Samen met vrienden, familie en collega's hadden we team Sanne opgericht. Op 24 juni hebben we verschillende afstanden in Rotterdam gelopen. De kinderen liepen 1 km. De minder getrainde mensen liepen 5 km en de getrainde mensen liepen de 10 km’’.


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date