Tandartspraktijk met oog voor de patiënt

24-12-2020 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN – Sinds 18 november 2019 bevindt zich aan de Goudsesingel 21 een Van der Linden Tandartsen. Tandarts Mark van der Linden vormt hier met tandarts Linda Middelburg een maatschap en de praktijk is sinds enige tijd aangevuld met tandarts Sofie Bohnen. ,,We zijn een jaar geleden verhuisd naar deze nieuwe locatie’’, aldus Mark van der Linden. ,,Het was op meerdere fronten een bewogen jaar. U merkt sowieso dat deze periode met corona bij de tandarts ‘anders dan anders’  is. In het geval een tandarts of tandartsassistente ziekteklachten vertoont zal deze niet werken. Het kan in dat geval voorkomen dat u een vervangende tandarts krijgt. We zijn erg blij dat onder andere  André Brockhus,  Yvonne Schueler, maar ook onze eigen tandartsen en assistenten willen invallen. Als we geen vervanging kunnen vinden zullen we helaas de afspraak moeten verplaatsen. We hopen natuurlijk dat dit zo min mogelijk voor hoeft te komen.

Vanaf januari bieden we een aantal extra diensten aan binnen de praktijk. Tandarts Sofie zal, mits de corona-ontwikkelingen het toelaten, in januari starten met een vervolgopleiding Implantologie. Dat betekent dat ze bij ons in de praktijk, in eerste instantie onder begeleiding van een supervisor, implantaten kan gaan plaatsen. Ze zal tegelijkertijd ook extra werkervaring op gaan doen in een implantologiepraktijk. Natuurlijk blijft ze ook gewoon actief als tandarts binnen onze praktijk.

Daarnaast hebben we al langer de wens om binnen de praktijk ook een mondhygiënist te hebben. Dit is praktisch omdat u bij tandvleesproblemen dan niet naar een andere locatie hoeft, maar ook omdat u bijvoorbeeld een controle-afspraak bij de tandarts kunt combineren met een afspraak bij de mondhygiënist. Los van de praktische voordelen zien wij een mondhygiënist ook als een aanvulling op de kwaliteit van de zorg die wij bieden. Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Is uw tandvlees ongezond kan dit leiden tot losse tanden en kiezen, met alle gevolgen van dien. Reden genoeg dus om ervoor te zorgen dat uw tandvlees gezond blijft en een mondhygiënist kan hier (preventief) bij helpen.

Vanaf januari gaan we dus binnen de praktijk werken met een mondhygiëniste en preventie-assistente. Dat kan betekenen dat we u bij (bepaalde) tandvleesproblemen, in overleg met u, kunnen verwijzen naar de mondhygiëniste of preventie-assistent. De keuze van de mondhygiëniste of preventie-assistent is afhankelijk van de ernst van de tandvleesproblematiek. De preventie-assistent kan daarnaast bijvoorbeeld ook poetsles geven en het sealen van pas doorgebroken kiezen bij kinderen verzorgen. 

Als u zelf graag een afspraak wilt maken bij de mondhygiëniste kunt u telefonisch contact opnemen.  Bij vragen of behoefte aan meer informatie horen we dat graag. Voor meer informatie en alle contactgegevens kunt u terecht op de site: www.vanderlindentandartsen.nl 

 

Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date