Stoelmassage helpt tegen rug-, nek- en schouderklachten

04-12-2020 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - Heeft u last van uw nek en schouders, maar is een massage met gebruik van olie niet echt uw ding dan is wellicht de stoelmassage misschien iets voor u. 

Massagepraktijk Consilium biedt naast haar bekende klassieke en sportmassage ook al sinds jaar en dag de stoelmassage aan. Deze massage wordt gegeven in een speciale massagestoel en wordt over de kleding heen gegeven. Door de combinatie van verschillende technieken toe te passen worden klachten aan rug-nek en schouders op een effectieve manier aangepakt.

De voordelen van deze stoelmassage is dat de afvalstoffen worden weg gekneed en dat zorgt weer voor een betere doorbloeding van uw spieren. Daarnaast bevordert het een diepere ademhaling wat meer zuurstof oplevert en uiteindelijk zult u merken dat uw klachten hierdoor verminderen.  

Maar u bent natuurlijk ook welkom voor al onze andere massages, zoals de voetreflexologie behandeling. Tot en met eind december 2020 hebben we daar een leuke kennismakingsactie voor en betaalt u voor de eerste behandeling slechts 50 euro. 

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak. 

Warme Groet,

Tanya de Bruin
Massagepraktijk Consilium
06-22488446
info@massagepraktijkconsilium.nl
www.massagepraktijkconsilium.nl
facebook: massagepraktijk Consilium

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date