Stappen voor Villa Joep

15-05-2021 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Op donderdag 20 mei start ‘Niet trappen, maar stappen’. Tot en met 6 juni houden deelnemers hun dagelijkse stappen bij. Met deze actie wordt geld ingezameld voor Villa Joep. Deelnemers zetten 150.000 stappen om de virtuele VILLA JOEP route van Vlaardingen naar het Prinses Máxima Centrum in Utrecht te voltooien.

Villa Joep is gestart als belofte aan de toen vierjarige Joep. De stichting is de inspirator en aanjager van activiteiten die leiden tot het uit de wereld helpen van neuroblastoom. De stichting financiert sinds 2004 onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker. Daardoor is er veel meer bekend geworden over de genetische oorzaken van neuroblastoom. Wetenschappers hebben zo betere aanwijzingen voor de ontwikkeling van genspecifieke medicijnen.

Iedereen kan meedoen met ‘Niet trappen, maar stappen’. Inschrijven kan tot en met de laatste dag van de actie, maar het bijhouden van stappen is makkelijker als je eerder inschrijft. Op de website staat meer informatie over de actie, kunnen deelnemers worden gesponsord of kan een directe donatie aan Villa Joep worden gedaan.

Kom vanaf de geboortedag van Joep ook in beweging voor Villa Joep en schrijf je zo snel mogelijk in via www.spinforlifevlaardingen.nl.


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date