Spin For Life brengt ruim een ton op!

24-03-2015 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Afgelopen zondag heeft Spin For Life Spinning Event in Vlaardingen €102.394,17 bij elkaar gefietst voor Stichting Villa Joep, het fonds dat strijd tegen neuroblastoom kinderkanker. Deze sportieve fondsenwervingsactie is al jaren een van de grotere evenementen in heel Nederland. Villa Joep heeft in elf jaar al ruim 7 miljoen opgehaald om onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker, een zeldzame en agressieve vorm, te financieren.


Bloed, zweet en tranen

Ruim 800 deelnemers fietsten zich in het zweet op 200 fietsen die acht uur draaiende werden gehouden. Sander Janson, presentator bij RTL, praatte het evenement met veel energie, passie en gezelligheid aan elkaar. ,,Het is geweldig te zien hoe Vlaardingen zich inzet voor Villa Joep'', aldus Janson. Opkomend muziektalent Erik Arborus sloot het evenement af achter zijn draaitafel. Met goede beats wist hij de hele zaal op zijn kop te zetten. ,,Ik vind het geweldig op dit evenement te draaien'', aldus Arborus. 

Leontine Steijn, moeder van Joep, nam de cheque in ontvangst. In haar slotwoord gaf zij aan dat met de onderzoeken steeds meer progressie gemaakt wordt. ,,Dit komt mede door de inzet en acties van het Spinning Event in Vlaardingen.'' Bekijk de unieke sfeer van dit geweldige evenement op www.spinningevent.nl.


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date