Scootmobiel Adviesdag bij Medipoint

25-09-2020 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - Medipoint in de Fransenstraat organiseert woensdag 7 oktober een Scootmobiel Adviesdag. Laat u tijdens deze informatieve dag persoonlijk adviseren over scootmobielen. Met een scootmobiel blijft u mobiel en trekt u er altijd veilig op uit. Medipoint heeft vele modellen waar u tijdens de Scootmobiel Adviesdag een proefrit mee kunt maken. U bent van harte uitgenodigd!

Profiteer ook nog eens van diverse voordelen bij uw aankoop!
• Extra uitgebreid assortiment scootmobielen
• Mogelijkheid tot een testrit en rij-instructie
• Tot vijftien procent ledenkorting op scootmobielen
• Medipoint webshop waardebon van € 100,- bij aankoop op de dag
• U heeft al een scootmobiel vanaf € 849,-

Komt u ook? Er staat koffie en iets lekkers voor u klaar. Meld u gratis aan voor een afspraak (verplicht) zodat het rustig en veilig blijft in onze winkel. Dit kan via telefoonnummer 088 - 10 20 100 of via internet: www.medipoint.nl/adviesdagen of vraag het in de winkel.

Waar en wanneer
Medipoint l Careyn
Fransenstraat 12a, Vlaardingen
Woensdag 7 oktober, tussen 10.00 en 16.00 uur

Geen tijd om langs te komen? Kijk voor de winkel bij u in de buurt op www.medipoint.nl/winkel. Heeft u meer behoefte aan advies aan huis? Maak dan vrijblijvend een afspraak met onze Thuisservice via tel. 088 - 10 20 100 (optie 3) of via www.medipoint.nl/thuisservice. Onze expert komt dan thuis bij u langs.

Aanbiedingen gelden voor leden van ledenverenigingen van thuiszorgorganisaties en zijn niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen en waardebonnen. U bent al lid vanaf € 14,95 per jaar.

Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date