Samen buiten bewegen met Argos Zorggroep

26-04-2018 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Het netwerk van Gezond oud worden in Vlaardingen laat u graag kennismaken met de mooiste beweegvriendelijke plekken in Vlaardingen. Daarom organiseren zij twaalf weken lang beweegactiviteiten op drie locaties. Eén van de activiteiten zal plaats vinden in de beweegtuin van Marnix Revalidatiecentrum voor Ouderen.

Steven Schildmeijer, beweegcoach bij Argos Zorggroep, nodigt u van harte uit om mee te doen bij deze gezellige beweegactiviteit die hij begeleidt. De activiteit die geschikt is voor actieve-, maar ook voor minder actieve 55-plussers. U kunt meedoen op uw eigen niveau. 

Het programma bestaat uit twee delen. In het eerste deel van 20 à 30 minuten doen we gezamenlijk oefeningen, waaraan iedereen op eigen niveau mee kan doen. De oefeningen zijn voornamelijk gericht op de versterking van de benen en verbetering van de balans. Die twee samen zorgen er voor dat de kans op vallen veel kleiner wordt. Voor degenen die dat kunnen en willen, is er na het eerste deel van het programma nog de mogelijkheid de activiteit voort te zetten met een wandeling van 20 tot 30 minuten. 

Hoe vaak?
Vanaf 9 mei verwelkomen wij u eenmaal per week op de woensdagochtend, maar u krijgt van ons ook eenvoudig uit te voeren oefeningen voor thuis. Zo werkt u thuis ook aan een betere balans en conditie. 

Dag en tijd
Vanaf 9 mei, iedere woensdagochtend van 09.30 tot en met 10.30 uur, voor de duur van twaalf weken. Instromen is op ieder moment mogelijk! 

Kosten
Deelname is gratis. Na afloop bieden we u een gratis kopje koffie of thee aan in onze brasserie. 

Locatie, aanmelden en meer informatie
Marnix Revalidatiecentrum
Marnixlaan 5
3132 PL Vlaardingen
010 - 313 2778
www.stichtingvib.nl/buitenbewegenGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date