Samen buiten bewegen 55plus gaat door!

29-08-2018 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Het netwerk van Gezond oud worden in Vlaardingen organiseerde in mei, juni en juli twaalf weken lang beweegactiviteiten voor 55plussers op drie locaties. Eén van de activiteiten was de beweegtuin van Marnix Revalidatiecentrum voor Ouderen. Het programma bij Marnix bleek een groot succes en gaat daarom door!

Steven Schildmeijer, beweegcoach bij Argos Zorggroep, nodigt u iedere woensdagochtend van harte uit om mee te doen bij deze gezellige beweegactiviteit die hij begeleidt. De activiteit die geschikt is voor actieve-, maar ook voor minder actieve 55-plussers. U kunt meedoen op uw eigen niveau. 

Het programma bestaat uit twee delen. In het eerste deel van 20 à 30 minuten doen we gezamenlijk oefeningen, waaraan iedereen op eigen niveau mee kan doen. De oefeningen zijn voornamelijk gericht op de versterking van de benen en verbetering van de balans. Die twee samen zorgen er voor dat de kans op vallen veel kleiner wordt. Voor degenen die dat kunnen en willen, is er na het eerste deel van het programma nog de mogelijkheid de activiteit voort te zetten met een wandeling van 20 tot 30 minuten.
 

Hoe vaak?


Vanaf 9 mei verwelkomen wij u eenmaal per week op de woensdagochtend van 09.00 tot 10.00 uur, instromen is op ieder moment mogelijk! U krijgt van ons ook eenvoudig uit te voeren oefeningen voor thuis. Zo werkt u thuis ook aan een betere balans en conditie. De beweegactiviteit kost 3,50 euro per keer, inclusief koffie of thee. Betalen kan met een tienstrippenkaart, verkrijgbaar bij de receptie van Marnix. U kunt zich aanmelden via de website www.argoszorggroep.nl of bellen naar 010 427 83 90.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date