Radio Plus live vanuit Marnixflat en Zonnehuis

15-01-2020 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Plus-radio is de seniorenomroep in Vlaardingen  en omstreken en organiseert deze winter een aantal muziekochtenden en -middagen op verschillende locaties. Tijdens deze activiteit wordt gezellige muziek gedraaid en kunt u ook eigen verzoeknummer aanvragen. De ochtend of middag wordt afgesloten met een live optreden van een artiest waarbij wordt gezorgd voor wat lekkers bij de koffie. 

Zaterdag 18 januari wordt er ’s morgens muziek gedraaid voor zowel bewoners als bezoekers van de Brasserie in Het Zonnehuis. De ochtend start vanaf 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur. Het ochtendprogramma wordt afgesloten met een live optreden van Sandy Struijs. Ook ’s middags is Plus-Radio actief, dan is er vanaf 14.00 uur een muziekprogramma in de recreatiezaal van de Marnixflat in Vlaardingen. Het programma duurt tot 17.00 uur en ook hierbij zal Sandy Struijs tussendoor een optreden verzorgen. 

U bent van harte welkom om te komen genieten van de muziek. Deze dag is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Het Fonds Schiedam Vlaardingen.


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date