Polderen? Doe maar niet!

28-03-2020 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Polderen. Een inmiddels Oer-Hollands begrip dat vaak gebruikt is voor de overlegcultuur in ons land; we komen er samen wel uit. Maar vandaag lukte dat even niet, want hoewel de wind guur was, was het zonnetje wel weer lekker en trokken veel mensen erop uit. Veelal naar de Broekpolder en dat betekende dat teveel mensen uiteindelijk te dicht bij en op elkaar zaten/waren/liepen/recreëerden. Vanuit de Whatsappgroepen kwam er een waarschuwing van de wijkagenten:

,,Blijf uit de poldergebieden! Het is nu zo druk in de polders dat de kans op besmetting nu substantieel hoger is als normaal. Hier kan moedertje natuur en de elementen niet tegenop werken. Iedereen loopt nu te dicht op elkaar! Nogmaals blijf daar weg nu.''

Even niet polderen dus, en heb je hart voor de medewerkers in de zorg, zorg dan zelf dat je bij elkaar uit de buurt blijft. Thuisblijven is het beste, maar als je dan naar buiten gaat vermijdt groepen/drukte en houdt afstand! Lukt dat niet, dan ben je met teveel op dezelfde plek. Zoals vanmiddag in de polder.
VLAARDINGEN


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date