Osteopathie, een andere kijk op gezondheid!

18-07-2014 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - Sinds enige tijd is Ivo - praktijk voor osteopathie gevestigd aan de Winkelhoeve 9 in Vlaardingen. Osteopathie is een manuele behandelwijze die zich richt op het vinden van de mogelijke oorzaak van uw klachten. Het lichaam wordt onderzocht op beweeglijheid van structuren in het pariëtale, het cranio-sacrale en het viscerale systeem. De structuren die de grootste rol spelen in het klachtenpatroon worden behandeld. Op deze manier probeert de osteopaat zo dicht mogelijk bij de oorzaak van uw klachten te komen. Door de oorzaak weg te nemen heeft het lichaam de kans het zelfherstellend vermogen weer aan te spreken, waardoor de kans op het terugkeren van de klachten afneemt.

Benieuwd wat osteopathie voor u kan betekenen? Plan een gratis informatief consult.
Heeft u al enige tijd last van lichamelijke klachten waar u maar niet vanaf komt maar weet u niet of u met uw klacht door een osteopaat geholpen kunt worden? Ivo - Praktijk voor osteopathie biedt u nu de mogelijkheid een afspraak te maken voor een gratis informatief consult. Het informatief consult is bedoeld voor mensen die zich afvragen of zij met hun klachten bij een osteopaat terecht kunnen. Voor dit consult plannen wij 30 tot 45 minuten in.

Werkwijze
Indien u een afspraak heeft gemaakt, ontvangt u via de e-mail een intakeformulier dat u invult en via de e-mail terugstuurt of meeneemt naar het consult. Aan de hand van dit formulier zullen wij uw klachten bespreken en volgt een lichamelijk onderzoek, zoals bij een regulier consult gebeurt. De bevindingen van het onderzoek worden vervolgens met u besproken en u krijgt advies of osteopathie iets voor u kan betekenen. Tijdens het informatief consult wordt u niet behandeld, dit is meteen het verschil met een regulier consult. Aan het informatief consult zijn geen kosten verbonden en u bent niet verplicht een vervolgafspraak te maken.

Afspraak maken?
In verband met de tijdsplanning stellen wij het op prijs als u bij het maken van een afspraak duidelijk aangeeft dat het om een afspraak gaat voor een gratis informatief consult.

 Ivo – praktijk voor osteopathie is bereikbaar via telefoonnummer 06 - 190 79 434 of via de mail info@ivo-osteopathie.nl. Wilt u meer informatie over osteopathie of Ivo? Bekijkt u ook eens onze website www.ivo-osteopathie.nl.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date