OproepCentrale zoekt enthousiaste vrijwilligers!

28-04-2021 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Woon je in Vlaardingen, ga je graag met mensen om en wil je iets betekenen voor anderen? Dan is de OproepCentrale op zoek naar jou! Je kan al het verschil maken voor iemand door bijvoorbeeld lekker samen te gaan wandelen of gezellig een kop koffie te drinken. 

Bij de OproepCentrale zijn ruim 300 vrijwilligers actief. Een aantal van deze vrijwilligers gaan langs bij mensen die behoefte hebben aan een maatje. Dit kunnen mensen zijn die door hun ziekte of handicap weinig sociale contacten hebben en behoefte hebben aan een praatje.  Andere vrijwilligers gaan lekker naar buiten met mensen die gebonden zijn aan hun rolstoel of rollator. Er zijn ook vrijwilligers die zich inzetten om met hun eigen auto cliënten te begeleiden naar bijvoorbeeld het ziekenhuis of de tandarts.

Zoals je leest, is vrijwilligerswerk bij de OproepCentrale heel divers. Bovendien biedt de OproepCentrale haar vrijwilligers interessante cursussen en leuke bijeenkomsten aan. Kom jij ons team van vrijwilligers in Vlaardingen versterken? Kijk dan op www.oproepcentrale.nl of neem contact op via 010 - 427 81 77 of per e-mail via info@oproepcentrale.nl.


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date