Categorieën

Service

Ontspannen? Een massage doet wonderen!

Ontspannen? Een massage doet wonderen!
Gezond

Ontspannen? Een massage doet wonderen!

  • Advertorial
  • 04-10-2019
  • Gezond
Ontspannen? Een massage doet wonderen!
VLAARDINGEN - Je wil graag ontspannen, maar het kost moeite. Stress en spanning stapelen zich op in het lichaam, uw energie wordt minder en ook slapen gaat steeds moeilijker. Uw lichaam gaat in een soort van overlevingsstand,afvalstoffen hopen zich meer op en zo ontstaan er blokkades in uw lichaam, zoals bijvoorbeeld in uw nek/schouders. Ook kunt U last van slaapproblemen krijgen waardoor vermoeidheid ontstaat en u nog meer spanningen gaat ervaren. Dit alles kan soms leiden tot een vicieuze cirkel waar we met moeite uit kunnen komen.

Een massagebehandeling kan u hierin mede ondersteunen, aangezien massage gericht is op ontspanning en ook verlichting van uw klachten kan geven. Het draagt mede bij aan uw herstel op geestelijk en lichamelijk vlak, en kan op die manier uw stress en spanningsklachten aanpakken.

Massagepraktijk Consilium geeft professionele massagebehandelingen en samen met u kijk ik wat de klachten zijn om zo een passende massagebehandeling te kunnen geven. Benieuwd wat massage voor u kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak. U kunt de tarieven vinden op mijn website: www.massagepraktijkconsilium.nl

Ik heb een NGS licentie als sportmasseur en ga regelmatig naar bijscholingen en cursussen om mijn kennis en kwaliteit up to date te houden.

Ook bij ons te koop: De Massage Kadobon!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem gerust contact op. 

Warme Groet, Tanya de Bruin 

Massagepraktijk Consilium
06-22 48 84 46
[email protected]
www.massagepraktijkconsilium.nl
facebook: massagepraktijk Consilium



Primrose Holding B.V.

Nieuwe Kerkstraat 5, Vlaardingen

Meer over Primrose Holding B.V. →