Ontmoet elkaar bij Longpunt Vlaardingen

29-03-2019 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - Een longziekte... hoe ga je daarmee om? Met wie praat je erover? Wat helpt en wat niet? Je bent niet alleen, er zijn veel mensen die met dezelfde vragen lopen. Daarom organiseert Longfonds, in samenwerking met Franciscus Gasthuis & Vlietland en Careyn, Longpunten. Dit zijn gratis bijeenkomsten waar je vragen kunt stellen en kunt praten met een zorgverlener. Tijdens een kopje koffie met wat lekkers erbij worden ervaringen gedeeld. Een Longpunt is bijna altijd in de buurt, gezellig en misschien wel heel nuttig.

Op maandag 8 april is er een Longpunt in Vlaardingen met als thema: 'Dokter, is het mijn hart of zijn het mijn longen?' Longarts van Franciscus Gasthuis & Vlietland, Jasper Kappen bespreekt op een interactieve manier welke oorzaken kortademigheid kan hebben; zijn het de longen of komende de klachten toch door het hart?

Daarnaast kun je ervaringen uitwisselen met andere mensen met een longziekte. Ook je partner, vrienden of familie zijn welkom! Tijd: 14.00 - 16.00 uur (Om half 2 staat de koffie klaar!). Locatie: TouchFit, Hendrik Casimirstraat 151, 3136 BD, Vlaardingen, www.touchfit.nl. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig! Wij verzoeken je om geen geurtjes te gebruiken.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date