Neem een kijkje in Het Zonnehuis of in Drieën-Huysen Zuid

13-03-2018 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Op zaterdag 17 maart is iedereen welkom tijdens de Open Dag van Zonnehuisgroep Vlaardingen. Op deze dag opent Het Zonnehuis (Dillenburgsingel 5) én het nieuwe verpleeghuis Drieën-Huysen Zuid (Graaf Walramlaan 100) haar deuren voor het grote publiek en is iedereen welkom om kennis te maken met de organisatie.  

Van 10.00 tot 15.00 uur vinden er op beide locaties diverse activiteiten plaats; zo kan men deelnemen aan een rondleiding en kunnen bezoekers van Het Zonnehuis hun bloedsuiker en bloeddruk laten meten. Om 11.00 en 14.00 uur wordt er hier ook een proefles ‘ouderenfitness’ gegeven. Daarnaast verkoopt De Laurenburg, de locatie waar mensen wonen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel), zelfgemaakte producten.

Dit jaar is ook het nieuwe verpleeghuis Drieën-Huysen Zuid voor de eerste keer te bezoeken tijdens de Open Dag. Kom hier kennismaken met de brasserie, bekijk door middel van een film of rondleiding hoe de verdiepingen eruit zien of neem een kijkje bij de (creatieve) activiteiten. 

Ook voor mensen die op zoek zijn naar (vrijwilligers)werk in de zorg, is de Open Dag op beide locaties zeker interessant. Dit is hét moment voor een eerste kennismaking met Zonnehuisgroep Vlaardingen.

 
Zonnehuisgroep Vlaardingen is een integrale aanbieder van verzorging, verpleging, behandeling en dienstverlening aan voornamelijk senioren in Vlaardingen en omstreken. Uitgangspunt is met persoonsgerichte zorg op maat bijdragen aan kwaliteit van leven. Zonnehuisgroep Vlaardingen is deelnemer in de Zonnehuis Groep.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date