Categorieën

Service

'Natuurlijk Herstellen' op Vlaardingen24

'Natuurlijk Herstellen' op Vlaardingen24
Gezond

'Natuurlijk Herstellen' op Vlaardingen24

  • Redactie
  • 11-06-2014
  • Gezond
'Natuurlijk Herstellen' op Vlaardingen24
VLAARDINGEN - Vlaardingen24 verwelkomt Lian Widya met haar natuurgneeskundige praktijk 'Natuurlijk Herstellen' op Onze Bedrijven! Lian is arts met... Nou ja; dat kan zij u natuurlijk veel beter zelf vertellen. ,,Ik ben Lian Widya, arts met als specialisatie natuurgeneeskunde /ayurveda. Tevens ben ik acupuncturist en SiVAS therapeut. Na mijn artsenopleiding heb ik jarenlang gewerkt in het ziekenhuis en het consultatiebureau Ouder- en Kindzorg. Mijn interesse ligt met name in het optimaliseren van gezondheid en vitaliteit.

De toenemende welvaartsziekten in de huidige maatschappij drijven de kosten van de gezondheidszorg op. Preventie wordt noodzaak om de zorg betaalbaar te houden. Met mijn kennis en ervaring geef ik adviezen en ondersteuning ter preventie en behandeling van ziekten. 

Ik ben lid van de beroepsvereniging AVIG, Artsenvereniging voor Integrale Geneeskunde, en werk volgens KNMG richtlijnen. Met integraal wordt bedoeld, de mens als geheel in zijn lichamelijke, psychische en sociale aspecten te behandelen, met aandacht voor een goede relatie met cliënt en samen te kijken naar de best mogelijke oplossing. Rekening houdend met de principes van evidence based medicine wordt gebruik gemaakt van geschikte therapeutische benaderingen. 

In mijn aanpak van behandeling ligt de nadruk op stimuleren van het zelfgnezend vermogen en verbeteren van persoonlijke veerkracht. Als u aanvullend verzekerd bent kunt u meestal rekenen op vergoeding van mijn behandelingen via uw ziektekostenverzekeraar. 

Voor meer informatie over mijn praktijk kunt u bellen: 010 - 249 9396 / 06 - 4490 2701, of mailen naar [email protected].''

Schoenenreus B.V.

Kuiperstraat 25, Vlaardingen

Meer over Schoenenreus B.V. →