My-LifeSlim op Vlaardingen24

11-09-2015 Gezond Redactie


VLAARDINGEN - Vlaardingen24 verwelkomt My-LifeSlim afslankinstituut Vlaardingen op 'Onze Bedrijven'. De eigenaresse van My-LifeSlim Vlaardingen stelt zich graa eens aan u voor. ,,Mijn naam is Ragna van Toor en ben sinds 1 september 2015 eigenaar van de My-LifeSlim afslankpraktijk in Vlaardingen. Zelf ben ik drie jaar geleden binnen drie maanden met blijvend resultaat tien kilo afgevallen met deze methode. De My-LifeSlim methode, ondersteund met voedingssupplementen, maakt het makkelijk om een nieuwe levensstijl aan te leren. Het lijkt mij leuk om begeleiding te geven naar een gezonde levensstijl en een gezond gewicht.

My-LifeSlim heeft inmiddels zo’n dertig afslankpraktijken in Nederland geopend. Mijn vestiging zit in het kantoorpand aan de Olivier van Noortlaan 108 in Vlaardingen.
 

Afvallen met begeleiding!

Iedereen is anders, niet hetzelfde als de buurvrouw. Iedereen eet anders, werkt anders, leeft anders en heeft een ander gewicht. Dus werkt afslanken ook anders. Ik bied daarom een persoonlijk dieet. Er wordt een Persoonlijk Dagschema gemaakt en daar kan de klant mee aan de slag.

Bij My-LifeSlim Wordt gebruik gemaakt van voedingssupplementen op natuurlijke basis. Ze optimaliseren het spierstelsel en bevorderen de lichaamsvetverbranding. Klanten kunnen elke week komen wegen en meten en er wordt besproken hoe het afgelopen week is vergaan.

In de praktijk blijkt dat afvallen onder begeleiding vele malen beter gaat dan in je eentje, ongeacht je leeftijd en of je man of vrouw bent. Met deze methode kun je gewoon boodschappen blijven doen bij je vertrouwde supermarkt. Het is heel goed vol te houden, zonder hongergevoel! Je leert lekker te blijven eten, maar dan op een goede manier.

Een gezonde levensstijl staat voorop!!!''Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date