Mooie opbrengst kunstveiling voor KWF !

22-05-2016 Gezond Redactie

VLAARDINGEN – Het was bij de winkel van Bruna aan de Loper gisteren een gezellige boel. Vanaf 13.00 uur werd er een veiling gehouden van verschillende voorwerpen, waaronder een aantal gedoneerde kunstwerken. De opbrengst van de middag was bedoeld voor ‘handbiker’  Maurice Wiegman die bezig is sponsorgelden bij elkaar te brengen voor het Koningin Wilhelmina Fonds (KWF).

Johan Loos, filiaalmanager van Bruna de Loper, steunde vol enthousiasme de actie met veiling om Maurice te ondersteunen en daarmee een mooi bedrag voor het KWF bij elkaar te brengen. ,,De opbrengst van de veiling is €1242,75 en de totale opbrengst van de hele actie tot nu toe €2542,75’’, aldus Johan. ,,Ik ben reuze trots op wat we gedaan hebben samen met Jos Lukassen van Haringkoppen Verbinden, nachtburgemeester  Leo IJdo die als veilingmeester optrad, en mijn medewerkers van Bruna de Loper. Bruna de Loper zei graag ‘ja’ tegen Maurice''.

Op 2 juni zal Maurice zijn eigen lichaam uitdagen door twee keer de Alpe d’Hu(Z)es te beklimmen met zijn handbike. Leven in een rolstoel is volgens hem niet het einde van de wereld. En ook in je rolstoel ben je tot grote (sportieve) prestaties in staat. Ruim tien jaar na de diagnose van een spierziekte heeft Maurice al talloze sportieve prestaties op zijn naam staan, waaronder drie medailles voor een halve triatlon. Hij runt een succesvol eigen coaching bedrijf en is nog steeds de spil van zijn gezin. Deze maand is zijn boek “Leven is een Keuze” verschenen. Met dit boek helpt hij mensen om vooruit te kijken en nieuwe doelen te stellen, hoe onmogelijk dit soms ook lijkt.

Bekijk de foto'sGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date