Moederdagactie bij TouchFit

09-05-2018 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Speciaal voor Moederdag krijgen alle moeders, oma's, dochters, vriendinnen, zussen en tantes na het boeken van een kleur-analyse bij TouchFit nu de gehele maand mei 15 procent korting op een schoonheidsbehandeling naar keuze.

Bij de meeste klanten van TouchFit is Nel Schoenmaker bekend als de schoonheidsspecialsite inn het gebouw. Wat je misschien niet weet is dat zij als Imago Styliste persoonlijke kleur- en/of stijladviezen kan geven. ,,Het is heel fijn om te weten wat jouw mooiste kleuren zijn en wat jouw unieke stijl is. Het geeft je een zelfverzekerd gevoel en benadrukt je positieve kanten'', vindt Nel. ,,Tijdens een kleuranalyse kijken we welke kleuren je het beste staan. In principe kan je bijna alle kleuren dragen zolang ze maar in jouw kleurenpallet passen. Door gebruik te maken van analyse-doeken krijgen we een duidelijk beeld van wat het beste bij je past. Een kleuranalyse duurt ongeveer anderhalf uur, de kosten hiervoor zijn € 95,00 (inclusief een mooie kleurenwaaier).''

Nel: ,,Bij een Stijladvies kijken we hoe je je op een stijlvolle manier kan kleden. Als je weet wat je lichaam laat zien is een goede stijl kiezen gemakkelijker. Het lichaam geeft de maten aan en laat zien of je rond of recht, kort of lang bent. Stijl en mode zijn niet hetzelfde. Na het kijken en meten kun je zien wat bepaalde kledingstukken voor je doen, welke accessoires je het best kunt kopen en welke haarstijl je flatteert. Je voelt je zekerder en zult van de mensen in je omgeving complimenten krijgen over je nieuwe uitstraling.'' Een stijladvies duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. Je krijgt bovendien een handig naslagwerk mee. Kosten eveneens € 95,00.

In deze periode van het jaar kunnen we niet om de kleur geel heen. Geel hoort bij de lente en de zomer! Het is de kleur van narcissen, het is de kleur van het voorjaar en het is de kleur van de zon. Maar het is vooral ook een modekleur die we voor lente en zomer 2018 weer volop gaan zien. En die ook dit najaar terugkomt! In het Pantone palet voor lente en zomer van 2018 komen we maar liefst twee kleuren geel tegen:Meadowlark en Lime punch.

Geel combineer je met…
Zachte geeltinten combineren we dit seizoen vooral met wit, zwart of andere (ook meerdere) pastels. Maar het zijn vooral de kleurcombinaties met de felle geeltinten die intrigeren. Twee combinaties in het bijzonder vielen op: felle geeltinten met karamelkleuren (Trussardi) en geelkleuren met koudroze kleuren (Dries van Noten). Allemaal heel chic, vernieuwend en draagbaar. Proberen! Geen zin in een gele mode look? Ga voor gele accessoires. Een gele tas, gele schoenen lichten iedere outfit op. Geel laat zich gemakkelijker dragen dan je denkt! ,,Ik wens je een mooi, kleurrijk voorjaar en stralende zomer toe,
Graag tot ziens in de salon!''

TouchFit paramedisch therapeutisch centrum
Hendrik casimirstraat 151
3136 BD  Vlaardingen
info@touchfit.nl
010 - 435 36 77

www.touchfit.nl


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date