Massagepraktijk Consilium: betrouwbaar en professioneel

14-03-2019 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - Op zoek naar een goede en betrouwbare massagepraktijk? Kom dan eens langs bij Massagepraktijk Consilium, want bij ons krijgt u een professionele massagebehandeling, waarbij kwaliteit en inzet heel belangrijk zijn. Er is voldoende ruimte en tijd voor uw verhaal tijdens de intake en er staat een glaasje water voor u klaar.

Het intake gesprek is altijd gratis bij ons en dit gaat niet van uw behandeltijd af. Dit is de kracht van Massagepraktijk Consilium!

Samen met u wordt er gekeken of en welke klachten er zijn, waarna we met de diverse technieken proberen uw klachten te verlichten of te voorkomen. Dus.... heeft u last van nek-, rug- of schouderklachten, of een zeurende onderrug? Of komt die hoofdpijn regelmatig terug? Loop hier niet te lang mee door, want hoe langer u wacht, hoe meer tijd het nodig heeft om de klacht weer te verhelpen.

Ik help u graag verder om weer fit en vitaal te worden en/of te blijven. Ook voor een klassieke massage met als doel ontspanning bent u natuurlijk van harte welkom bij Massagepraktijk Consilium. 

Benieuwd wat een massage voor u kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Ik heb een NGS licentie als sportmasseur en ga regelmatig naar bijscholingen en cursussen om mijn kennis en kwaliteit up to date te houden.

Tanya de Bruin
Massagepraktijk Consilium
06-22488446
info@massagepraktijkconsilium.nl
www.massagepraktijkconsilium.nl
facebook: Massagepraktijk Consilium

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date