Massage: een verademing voor rug, nek en schouders!

11-11-2019 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - Je wil graag ontspannen, maar het kost moeite. Stress en spanning stapelen zich op in het lichaam, uw energie wordt minder en ook slapen gaat steeds moeilijker. Vermoeidheid ontstaat door de slaapproblemen en u kunt daardoor nog meer spanningen ervaren. Als u last heeft van stress en spanningen, gaat uw lichaam in een soort van overlevingsstand. Afvalstoffen hopen zich meer op in uw lichaam en zo ontstaan blokkades in bijvoorbeeld rug/nek/schouders.

Een massagebehandeling kan u hierin mede ondersteunen, aangezien massage gericht is op ontspanning en ook verlichting van uw klachten kan geven. Het draagt bij aan uw herstel waardoor u zich fitter en vitaler voelt en uw klachten kunnen afnemen. 

Masagepraktijk Consilium staat voor professionele massagebehandelingen, vakkundigheid en persoonlijke aandacht. Regelmatig wordt mijn praktijk bezocht door mensen met een burnout of stressklachten. Zij geven aan de massagebehandeling als heel prettig te ervaren. Het maakt het hoofd even leeg en de spieren en het lichaam zelf hebben even een moment van rust en ontspanning.

Het is voor mij belangrijk om een goed beeld te krijgen van de situatie en daarom is er bij de eerste behandeling een kort intake gesprek. Samen met u maak ik een overzicht van de klachten die er zijn om zo een passende massagebehandeling te kunnen geven. 

Wil je graag een afspraak maken of heb je een vraag, neem gerust contact op voor meer informatie. 

Ook bij ons te koop: de Massage Kadobon! 

Warme Groet,

Tanya de Bruin
(sportmasseur en licentiehouder bij NGS)
Massagepraktijk Consilium
06-22 48 84 46
info@massagepraktijkconsilium.nl
www.massagepraktijkconsilium.nl
facebook: massagepraktijk Consilium

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date