Mantelzorgcafé in de Groene Luiken

27-04-2018 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Bent u mantelzorger? Zorgt u voor een partner, kind, ouder, vriend of goede buur? Dan bent u op 8 mei van 10.00 tot 12.00 uur van harte welkom in het Mantelzorgcafé Vlaardingen, een activiteit van Minters Mantelzorg. Het Mantelzorgcafé vindt iedere tweede dinsdag in de maand in 2018 plaats. Het café is een plek waar mantelzorgers uit Vlaardingen elkaar kunnen ontmoeten. Op dinsdag 8 mei zal Hans van Setten aanschuiven. Hij is trainer/coach en verbonden aan de Hoge School Rotterdam.

Deze ochtend gaan we het hebben over geluk en mantelzorg. Wat maakt dat wij ons gelukkig voelen, en kunnen we iets doen om dit te beïnvloeden? Waar en hoe kun je als mantelzorger meer ruimte maken voor geluk? Vooraf aanmelden is niet nodig, mantelzorgers kunnen zo binnenlopen bij het Mantelzorg café, Oosthavenkade 8 (in de Groene Luiken) in Vlaardingen. De koffie staat klaar 

Meer informatie
Meer informatie bij Antoinette Eilering, mantelzorgconsultent van Minters Mantelzorg, 06 - 516 940 96, of kijk op www.mintersmantelzorg.nl.


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date