Maak kennis met voetreflexologie bij Consilium

06-11-2020 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - Maak kennis met voetreflexologie en betaal tot 31 december dit jaar vijftig euro voor uw eerste voetreflex-behandeling. 

Voetreflexologie  is gebaseerd op de visie dat lichaam en geest met elkaar zijn verbonden en één geheel vormen. Er is een balans in beide en ons lichaam is gezond en vitaal. Een onbalans kan ontstaan omdat we bijvoorbeeld teveel spanning of stress ervaren over een langdurige periode. Of de wijze waarop we met onze emoties omgaan, (mag een emotie er zijn, luisteren we hier naar) maar ook de gedachten die we hebben in situaties of de overtuigingen die we voor onszelf hebben ontwikkeld. (dit kan ik toch niet want..., dat kan ik nooit bereiken, omdat...)

Wanneer deze onbalans langere tijd blijft aanhouden dan kan dit klachten geven in ons lichaam, zoals nek/schouderklachten, vermoeidheid, slaaploosheid, burn-out en concentratieproblemen.

Onder de voet bevinden zich reflexpunten die weer terugkomen in ons lichaam. Denk aan de schouder, de darmen enz. Met een voetreflexologie behandeling geven we impulsen op de reflexpunten onder de voet, wat zorgt voor een diepe ontspanning en het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleert. Zodoende proberen we de balans weer terug te vinden in het lichaam.

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Warme Groet,

Tanya de Bruin
Massagepraktijk Consilium
06 - 224 88 446
info@massagepraktijkconsilium.nl
www.massagepraktijkconsilium.nl
facebook: massagepraktijk Consilium

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date