‘Nu al succesvolle collecteweek voor Vlaardings Roparun Team Stichting 268!’

23-02-2023 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - In de week van 20 tot en met 25 februari gaat Stichting Team 268 met de collectebussen door de Vlaardingse wijken. Het Vlaardingse Roparun-team haalt zoveel mogelijk geld op voor het goede doel: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.'

Op zaterdag 27 mei staat het team dit jaar wederom aan de start in Twente, om te beginnen aan de 550 kilometer lange hardloop-estafette. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang en het team ligt goed op schema. Naast deze sportieve prestatie wordt er het gehele jaar zoveel mogelijk geld opgehaald. Hierbij wordt intensief samengewerkt met diverse Vlaardingse ondernemers. Deze week gaat het team dus zelf langs de deuren!

De eerste drie dagen zijn uitermate succesvol te noemen en geeft het team goede moed om deze lijn tot het einde van de week door te trekken. Veel inwoners van de Haringstad kennen de Roparun en willen daar hun eigen steentje aan bijdragen, fantastisch om te zien!

Mocht u het team deze week aan de deur missen, kunt u altijd nog online sponsoren via de officiële Roparun-site. Houd ook vooral de Facebook-pagina van Stichting Team 268 in de gaten. Voor meer informatie over sponsoring kan het team bereikt worden via stichtingteam268@gmail.com.


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date