Lichte Yoga in Holy

25-02-2018 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - Lichte Ontzzpannen-Zen yoga in Kerkcentrum Holy, Reigerlaan 47 is gegroeid naar acht lesgroepen met enthousiaste deelnemers tussen 20 en 80 jaar. Omdat docente Leonie wil dat ieder goed de ruimte heeft om ruime bewegingen te maken, propt ze de groepen niet vol maar is ze steeds meer lessen gaan geven. Maximaal 8 á 10 deelnemers per groep, dus individuele aandacht mogelijk voor wie dat nodig heeft.

Zeer afwisselend, prettig, niet moeilijk, leuk en verrassend vanuit Hatha-, Dru-, Chakra- en Chinese yoga. Je ziet ieder met energie, vrolijk en ontspannen uit haar lessen komen. Je hoeft niet lenig of sportief te zijn.

Geweldig hoe leeftijden, wel of geen ervaring, afkomst, man of vrouw, hoe je eruit ziet of wat je kunt, helemaal geen rol spelen; iedereen is welkom bij Leonie van Beest.

Yoga is een geweldige aanvulling op duursporten, om kans op blessures te verminderen; diverse hardloopcoaches en voetbalcoaches zijn het daarover eens. Maar ook mensen met reuma, fibromyalgie, kanker, na operatie, kunstknieën, kunstheupen, of licht verstandelijk beperkt kunnen volwaardig en met plezier meedoen aan haar yogalessen, omdat ze in de groepen vrolijk en speels extra aanwijzingen geeft, zodat het eigenlijk niet opvalt.

Wel verstandig om eerst aan te melden voor een proefles, zodat je zeker weet dat er plek is.

Tel. 010-4752205 of 06-22009962. www.ontzzpannen-zen.nl  voor meer informatie en lesrooster op maandagochtend- en avond, dinsdagochtend en woensdagavond en elke eerste zaterdag van de maand een meditatieochtend.

 

Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date