Last van vermoeide, pijnlijke en/of zware benen?

17-01-2017 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - Uit onderzoek is gebleken dat 25 procent van de volwassenen in enige mate last heeft van spataders. Vaak  worden spataders uitsluitend gezien als een cosmetisch probleem. Het is echter een  medisch probleem dat kan leiden tot ernstiger klachten zoals trombose en een open been. Het is van belang vaatproblemen al in een vroeg stadium te signaleren. Daarom kunt u vanaf nu bij Huidtherapie Gelderblom een afspraak maken voor een GRATIS vaatscan. 

In tien procent van de gevallen leiden spataders tot symptomen en complicaties. Echter voor die tijd heeft men vaak al last van vermoeide, zware en onrustige benen aan het eind van de dag. Deze klachten worden genegeerd, terwijl het tekenen kunnen zijn van beginnende vaatproblemen zoals spataders. Bij Huidtherapie Gelderblom wordt men vrijwel dagelijks geconfronteerd met de gevolgen van onbehandelde vaatproblemen. Uiteindelijk kan zelfs een open been ontstaan, wat met veel pijn gepaard gaat. Ook het risico op trombose is hoger bij spataders. 

Tijdens de vaatscan wordt op een eenvoudige en pijnloze wijze de bloeddoorstroming in de bloedvaten van het been gemeten. Wanneer er aanwijzingen zijn voor een bestaand vaatprobleem krijgt u een brief mee voor de huisarts. Deze zal dan bepalen of en welke behandeling gewenst is. Het op tijd (h)erkennen van de klachten kan problemen in de toekomst voorkomen. De vaatscan is GRATIS, een meting duurt slechts 15 minuten. 

Last van vermoeide, zware of onrustige benen? Neem dan contact op met het Huidtherapie Gelderblom. Het telefoonnummer is:  010 - 737 17 33

Voor meer informatie:
Huidtherapie Gelderblom
Dillenburgsingel 10
3136 EB Vlaardingen
Tel. 010 737 17 33
info@huidtherapie-gelderblom.nl
www.huidtherapie-gelderblom.nl

Gerelateerd