Kinderwens en Cranio Sacraal therapie

30-03-2018 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - Wil je graag zwanger worden en lukt het maar niet? Zie je erg op tegen het traject van IVF en ICSI, of wil je dit helemaal niet? Dan nodigt Sarina Vogelesang je uit voor een consult om samen met haar en haar Cranio Sacraal therapie te onderzoeken of je op een natuurlijke manier je kans op een zwangerschap kan vergroten.

Cranio Sacraal therapie is een holistische therapie, waarbij het vooral gaat om de ontspanning van je bindweefsel. Je baarmoeder is een groot orgaan, dat op z’n plaats wordt gehouden door banden die naar de zijkant van het bekken lopen en naar de lies. Wanneer er veel spanning is in het bekken, doordat je hard werkt of doordat je graag zwanger wil worden bv, dan gaan deze banden trekken en worden minder flexibel. Ook raakt het bindweefsel in het bekken dan minder goed doorbloedt en kan het de organen minder goed verzorgen. Dit heeft invloed op je kans om zwanger te worden.

Door de diepe ontspanning van deze therapie kan je lichaam kan je lichaam 'ontstressen' en ontstaat er letterlijk meer ruimte in je bekken. Hierdoor kunnen de Cortisol (een stresshormoon) waarden teruglopen en wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd. Want hoe vaak komt het niet voor dat vrouwen zwanger worden na een vakantie? Dit heeft veel te maken met het verleggen van je aandacht naar plezier, ontspanning en nieuwe ervaringen. En soms is het zo dat nare ervaringen met je eigen geboorte of de bevalling van je moeder je (onbewust) dwars zitten. Hiermee kun je ook aan de slag gaan. Wil je graag onderzoeken hoe dit voor je kan werken, neem dan contact op. De kosten van een consult zijn € 75,-. Dit wordt voor een deel vergoed door de aanvullende verzekering.

Meer informatie
TouchFit paramedisch therapeutisch centrum
Hendrik Casimirstraat 151
3136 BD Vlaardingen
info@touchfit.nl
010 - 435 36 77
www.touchfit.nl

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date