Italië-reis voor mensen met kanker

06-04-2017 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Kanker zet je leven op zijn kop. Angst en onzkerheid over de toekomst spelen daarbij een belangrijke rol. In samenwerking met diverse therapeutische centra en inloophuizen organiseert Stichting Casa Ochetto ieder jaar weer een aantal weken voor mensen met kanker. Een verblijf in Casa Ochetto is er op gericht om je te helpen je balans weer te vinden. Uit je normale ritme en los van de dagelijkse zaken komen zodat je de draad daarna weer beter op kunt pakken. Samen met lotgenoten en onder deskundige begeleiding. Ook al lijkt Italië ver weg, de beleving van Casa Ochetto maakt het meer dan de moeite waard.

De week is bedoeld voor mensen met kanker die echt toe zijn aan 'een weekje er tussen uit'. In een mooie omgeving waarin je met gelijkgestemden, lotgenoten, in alle rust, ruimte hebt om zaken voor jezelf op een rijtje te krijgen. In een ontmoeting met jezelf en met elkaar. Er zijn activiteiten, meestal in groepsverband die je normaal gesproken niet doet, en in een totaal andere omgeving. Het is dus meer een verdiepingsweek dan alleen vakantie. Maar wel een week warrin je heel erg verwend wordt.

Dit voorjaar staan er weer twee weken gepland, de eerste van 7 tot en met 14 mei. De tweede week is van 27 mei tot en met 3 juni. Voor deze week wordt - indien mogelijk - een kleine bijdrage gevraagd. verder zijn alle reis- en verblijfskosten inbegrepen. Als je denkt dat een dergelijke week rust en bezinning heel goed voor je zou zijn, aarzel dan niet en neem gewoon contact op met Tonnie Kramers, tel. 06 - 45 288 330 of stuur een mail naar info@stichtingcasaochetto.nl.

Gerelateerd