Interactieve lezing orthopeed Jan Ide de Jong over artrose

07-10-2019 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - Op dinsdag 8 oktober om 19.30 uur organiseert Vitaminstore Vlaardingen in samenwerking met Fit Vlaardingen Magazine en Sportcentrum Polderpoort een bijeenkomst over reumatische gewrichtsklachten. Als spreker is de bekende orthopedisch chirurg Jan Ide de Jong uitgenodigd. Hij zal tijdens deze bijeenkomst meer vertellen over de oorzaak en behandeling van onder andere artrose en reumatoïde artritis. Ook zal hij het gebruik van vloeibare groenlipmossel, curcumine en zwarte bes-blad bespreken. 

Vleugje humor
Jan Ide de Jong weet met zijn enorme kennis over gewrichtsklachten én een vleugje humor altijd het publiek aan zicht te binden. Tijdens deze bijeenkomst bespreekt hij niet alleen verschillende gewrichtsklachten, maar gaat hij ook dieper in op de nieuwe inzichten en behandelingen, waaronder vloeibare groenlipmossel, curcumine en zwarte bes-blad. Het belooft vooral een interactieve avond te worden. Een groot deel van het programma is namelijk ingeruimd voor het stellen van vragen. Deze zullen door de orthopedisch chirurg uit Ede op deskundige wijze beantwoord worden. 

Toegang gratis
Na afloop van de bijeenkomst is er gelegenheid om met elkaar van gedachte te wisselen en om Jan Ide de Jong nog persoonlijke vragen te stellen. Heeft als u last heeft van artrose of andere gewrichtsklachten of wilt u meer weten over het voorkomen van dergelijke aandoeningen? Dan mag u deze avond niet missen. U kunt zich aanmelden bij Vitaminstore Vlaardingen, Veerplein 40 in Vlaardingen of Sportcentrum Polderpoort, Watersportweg 11 in Vlaardingen. De toegang is gratis.


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date