Huisartsenposten Delft en NWN gaan samen verder

21-12-2019 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Op 1 januari 2020 fuseren de huisartsenposten Delft en Nieuwe Waterweg Noord met elkaar. Zij gaan samen verder onder de naam Huisartsenposten Schievliet. De huisartsenposten op de locaties Delft en Schiedam blijven beide bestaan.

De huisartsenposten bundelen de krachten, waardoor toekomstbestendige huisartsenzorg tijdens de avonden, nachten en weekenden wordt gewaarborgd. Met de sterke nieuwe organisatie, waarin volgens de nieuwste inzichten wordt gewerkt, zijn de randvoorwaarden gecreëerd voor optimale patiëntenzorg, ondersteuning van de huisartsen en samenwerking met partners in de regio.

Vanaf 2 januari is de nieuwe website actief: www.HAPSchievliet.nl . De telefoonnummers van de huisartsenposten in Delft en Schiedam zijn onveranderd:

Huisartsenpost Delft 015 251 19 30

Huisartsenpost Schiedam 010 249 39 39

De huisartsenposten in Delft en Schiedam zijn buiten kantoortijden te bereiken indien er sprake is van een niet-levensbedreigend SPOEDGEVAL en er dringend hulp nodig is van een huisarts. Bel 112 bij levensbedreigende spoedvragen. Als u twijfelt of u bij de huisartsenpost terecht kunt, vindt u vanaf 6 januari 2020 op de website www.hapschievliet.nl een korte vragenlijst die u verder helpt.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date