Huidtherapie Gelderblom ook op zaterdag open

11-05-2016 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Graag stel ik mijn nieuwe collega aan jullie voor: Jennifer Snel. Onze allround huidtherapeut Jennifer Snel is in 2013 afgestudeerd en heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de cosmedische huidtherapie behandelingen. Huidproblemen goed aanpakken en de huid weer in balans brengen is haar passie. Specialisatie: Cosmedics, Acne en Anti-Aging. 

Kennismakingsactie
Bindweefselmassage voor huidverjonging van € 45,00 voor € 35,00 per behandeling! De huidverbeterende behandeling voor de zomer. Geschikt voor mannen en vrouwen. Bindweefselmassage is een techniek waarbij de huidstructuur verbeterd kan worden. De celvernieuwing wordt geactiveerd, de bindweefselcellen, waardoor er sneller collageen en elastine wordt aangemaakt. De doorbloeding van de huid wordt verbeterd en de huid zal steviger aanvoelen.

Geldig van 1 juni 2016 t/m 1 juli 2016, bij gespecialiseerd collega Jennifer Snel, vol=vol.
Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis intakeconsult!
Bel 06 - 22 33 71 59 of ga naar www.huidtherapie-gelderblom.nl

Wij werken alleen met huidtherapeuten die lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en geregistreerd staan in het Kwaliteitsregister Paramedici. Al onze huidtherapeuten volgen jaarlijks diverse scholingen om hun kennis en kunde actueel te houden en op een hoog niveau.

 

 

Gerelateerd