Hospice de Margriet zoekt vrijwilligers

22-09-2022 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Vrijwilligers gevraagd bij Hospice de Margriet in Vlaardingen. Onze vrijwilligers krijgen een gedegen opleiding. Binnenkort starten we weer met deze opleiding vrijwilliger in de palliatieve terminale zorg. Ook als je geen ervaring hebt in de zorg ben je van harte welkom!

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, heerst er in De Margriet beslist geen sombere sfeer. Natuurlijk is er verdriet en komen er emoties los, onze bewoners zijn tenslotte bij ons om te leven los te laten, maar er wordt ook gewoon gelachen. 'Het is alsof ik in een warm bad terecht kom', is een veel gehoorde uitspraak, van onze vrijwilligers.

Zoek je zinvol vrijwilligerswerk, waarin je zelf de vrijheid krijgt wanneer je je inroostert en zorg je graag voor anderen? Dan komen wij graag in contact met je! In ons hospice heerst een informele sfeer en zo gaan we ook met je om. Ook als je geen zorg achtergrond hebt kan je toch in ons hospice veel betekenen voor anderen, twijfel niet en kom gezellig kennismaken. Je kunt ons bereiken op 010 - 474 76 18. Vraag naar Anja van der Plas of Els Wijnhorst. Kijk voor meer informatie op www.hospicedemargriet.nl.


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date