Gun jezelf een ontspannende massage!

22-08-2019 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - Je wil graag ontspannen, maar het kost moeite. Stress en spanning stapelen zich op in het lichaam, uw energie wordt minder en ook slapen gaat steeds moeilijker. Als u last heeft van stress en spanningen, gaat uw lichaam in een soort van overlevingsstand. Afvalstoffen hopen zich meer op in uw lichaam en zo ontstaan blokkades in bijvoorbeeld nek/schouders. U kunt last van slaapproblemen krijgen waardoor vermoeidheid ontstaat en u nog meer spanningen kunt ervaren. 

Wist u dat massagepraktijk Consilium u kan helpen om uw klachten te verminderen en meer te ontspannen? Massage staat erom bekend dat het ontspanning kan geven in uw lichaam en zo stress en spanningsklachten kan aanpakken. Het draagt mede bij aan het weer fit en vitaal voelen en het herstel op geestelijk en lichamelijk vlak. Bij Massagepraktijk Consilium kunt u terecht voor een professionele massagebehandeling, die gericht is op ontspanning en verlichting van uw klachten kan geven. 

Benieuwd wat massage voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Ik heb een NGS licentie als sportmasseur en ga regelmatig naar bijscholingen en cursussen om mijn kennis en kwaliteit up to date te houden.

Ook bij ons te koop:
De Massage Kadobon!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem gerust contact op. 

Warme Groet,
Tanya de Bruin 

Massagepraktijk Consilium
06-22 48 84 46
info@massagepraktijkconsilium.nl
www.massagepraktijkconsilium.nl

facebook: massagepraktijk Consilium

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date