Groepssessie stoppen met roken bij Touchfit

11-12-2017 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - Je weet waarschijnlijk wel dat roken ongezond is voor je, dat het veel geld kost en dat je kleding er van gaat stinken. Je zou graag willen stoppen met deze gewoonte maar net als vele anderen val je telkens weer terug na een nieuwe dappere poging. Stoppen met roken is erg moeilijk of misschien toch niet...?

Hypnose is namelijk een heel geschikte manier om zonder enige moeite een einde te maken aan jouw verslaving aan sigaretten. Jouw strijd tegen deze verslaving speelt zich namelijk vooral af in je hoofd, in je onderbewustzijn en juist daar ligt dan ook de oplossing. Het is namelijk aangetoond dat de lichamelijke ontwenning van nicotine eigenlijk heel licht is. Anders zou je ’s nachts wel wakker worden omdat je enorme behoefte hebt aan een sigaret.
En niemand raakt verslaafd aan nicotinepleisters. Het stemmetje in jouw hoofd dat steeds roept om een sigaret komt uit je onderbewustzijn.

Voor jou is het onderbewustzijn lastig te bereiken maar een hypnotiseur kan jou daarbij helpen. Je kunt nu blijvend stoppen met roken zonder ontwenningsverschijnselen. De kracht van hypnose is enorm en er is meestal maar één sessie nodig om definitief af te rekenen met jouw nicotineverslaving. Hoe dat werkt? Een hypnotiseur herprogrammeert je onderbewustzijn zodat dit stemmetje verdwijnt en daarmee ook jouw verslaving.

Wil je graag

  • de controle terug die je jarenlang aan sigaretten hebt gegeven?
  • schone longen en meer lucht?
  • weer fris ruiken?
  • meer conditie?
  • ’s morgens zonder hoesten op gang komen?
  • een goed voorbeeld zijn voor je kinderen of klein kinderen?
  • langer leven?
  • meer geld over houden aan het einde van de maand?
  • een niet-roker zijn?

Wil je stoppen met roken met behulp van hypnose! Samen met een groep lotgenoten neem je definitief afscheid van sigaretten en ga je als niet-roker verder met jouw leven. Kom dan naar de groepssessie van donderdag 4 januari  om 19.00 uur bij TouchFit. Kosten voor deelname aan de sessie is zestig euro per persoon (i.p.v. € 120,- gebruikelijk).

Meer informatie bij
TouchFit Paramedisch Therapeutisch Centrum
Hendrik Casimirstraat 151
3136 BD  Vlaardingen
info@touchfit.nl
010 - 435 36 77

www.touchfit.nl

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date