Categorieën

Service

Granny’s Finest komt naar de Meerpaal

Granny’s Finest komt naar de Meerpaal
Gezond

Granny’s Finest komt naar de Meerpaal

  • Redactie
  • 04-01-2018
  • Gezond
Granny’s Finest komt naar de Meerpaal
VLAARDINGEN - Voor iedereen die van handwerken houdt, organiseren Granny’s Finest en Argos Zorggroep vanaf donderdag 11 januari een wekelijkse handwerkclub in de Meerpaal.

Granny’s Finest is een modemerk waarbij ambacht en design samenkomen door generaties met elkaar te laten samenwerken. Het is echter niet zomaar een modemerk. Granny’s Finest is een ‘social enterprise’, oftewel een onderneming met een maatschappelijke missie. Met 40 handwerkclubs en verkooppunten in onder andere De Bijenkorf, geniet Granny’s Finest landelijke bekendheid. De handwerkclub in de Meerpaal is een initiatief van Granny’s Finest en Argos Zorggroep en wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Vlaardingen. 

Met de komst van deze nieuwe handwerkclub staat de teller van het aantal clubs van Granny’s Finest en Argos Zorggroep op vier. Breiliefhebbers kunnen tevens terecht in Soenda, Soendalaan 2 in Vlaardingen (elke dinsdag van 14.00 tot 15.30 uur), DrieMaasStede, Voorberghlaan 35 in Schiedam (elke woensdag van 14.00 tot 15.30 uur) en de Tweemaster, Vondelpark 2 in Maassluis (elke donderdag van 14.30 tot 16.00 uur).

De handwerkclub vindt elke donderdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur plaats in de Meerpaal aan de Willem de Zwijgerlaan 2 in Vlaardingen. Tijdens de opening op 11 januari krijgen geïnteresseerden meer informatie. Gezelligheid staat voorop. Voor koffie en thee, patronen en mooie garens wordt gezorgd. Deelname is gratis en vrijblijvend. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden terecht op www.argoszorggroep.nl of contact opnemen met Argos Services via telefoonnummer 010 - 427 83 90 of per e-mail via [email protected].

 

Argos Zorggroep

Voorberghlaan 35, Schiedam

Meer over Argos Zorggroep →