Gezelligheid en bezinning bij Soccer Against Cancer

01-06-2015 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Op zaterdag 13 juni vindt op het terrein van CWO aan het Trimpad de actiedag Soccer Against Cancer plaats; een actiedag om in eerste instantie mensen, vooral jongeren, bewust te maken van wat de ziekte kanker voor impact kan hebben op iemands leven. Deze actiedag wordt georganiseerd door Stichting Sports Against Cancer en vindt voor de vierde keer plaats. Tijdens deze dag zullen er diverse activiteiten plaats vinden waarbij getracht wordt een mooi bedrag op te halen voor Kika! 

De actiedag zal beginnen met een openingswoord waarbij de nadruk gelegd zal worden op de impact, na het openingswoord zal er een minuut stilte volgen uit respect voor de overledenen. Na de minuut stilte zal de actiedag van start gaan met verschillende activiteiten zoals een groot voetbaltoernooi, een kinderhoek, een loterij, een kleine markt en nog veel meer leuke dingen. 

Het voetbaltoernooi zal worden gespeeld op half veld en als de voortekenen niet bedriegen zal het toernooi bestaan uit zestien teams die tegen elkaar zullen strijden om de beker. Aan het toernooi doen verschillende teams mee uit verschillende regio’s. Vriendenteams, familieteams, damesteams, bedrijventeams. De hoofdmoot is gezelligheid, plezier maar ook bezinning.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date