Foto-actie Alzheimer in beeld

13-09-2014 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - In de aanloop naar Wereld Alzheimer Dag 2014 verzamelt de Internationale Stichting Alzheimer Onderzoek (ISAO) foto’s om de ziekte van Alzheimer in beeld te brengen. Help ons om Alzheimer een gezicht te geven en gevoelens omtrent deze ziekte te delen. Ben je amateurfotograaf of professional en weet jij alzheimer op beeld vast te leggen? Deelnemers aan de fotowedstrijd maken kans op een juryprijs of publieksprijs. Foto’s aanleveren kan in de rubrieken: jeugd, onderzoek en zorgprofessionals. Bovendien zal de winnende foto als inspiratie dienen voor al het beeldmateriaal van ISAO in de toekomst. Je bepaalt dan ook mede hoe die foto's eruit komen te zien! 

Prijzen
Alle deelnemende fotografen maken kans op de juryprijs voor dé foto die de inspiratiebron vormt voor alle fotografie van ISAO in de toekomst. De winnaar van de juryprijs ontvangt naast prominente vermelding van naam en foto in publicaties, op social media en in overige middelen van ISAO ook een weekendverblijf voor twee personen in het Delta Hotel in Vlaardingen. Tevens reikt ISAO per thema een publieksprijs uit op basis van de foto’s met de meeste publieksstemmen. 

Wie kan meedoen?
Alle amateurfotografen, professionele fotografen en iedereen daar tussenin mag meedoen. Wellicht zit je bij een fotografieclub, studeer je aan een foto-academie, ben je onderzoeker die fotografie als hobby heeft of werk je in de zorg en heb je daardoor je eigen kijk op alzheimer in foto's. Wanneer jij gevoel hebt voor fotografie en ideeën hebt over het goed weergeven van alzheimer in een foto, zend je foto dan in. 

Meer informatie of foto’s inzenden? Bezoek www.wereldalzheimerdag.nl.


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date