Fit op vakantie!

02-07-2019 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - Zo vlak voor de vakantie en de eerste paar dagen van de vakantie komen ineens al die pijntjes, klachten en vermoeidheid naar boven. Je wil graag ontspannen, maar het kost moeite. Stress en spanning stapelen zich op in het lichaam, uw energie wordt minder en ook slapen gaat steeds moeilijker. Het lijkt een vicieuze cirkel want ieder jaar gebeurt het weer.

Vaak komt dit door de ontspanning die we dan ervaren als we eindelijk rust hebben en we even aan ons zelf kunnen denken. Alles wat dan in ons lichaam zit aan spanningen, stress en emoties, krijgt eindelijk de ruimte en aandacht. Een heel logisch gevolg van ons systeem en lichaam. 

Wist u dat Massagepraktijk Consilium u kan helpen om uw klachten te verminderen en meer te ontspannen? Massage staat erom bekend dat het ontspanning kan geven in uw lichaam en zo stress en spanningsklachten kan aanpakken. Het draagt mede bij aan het weer fit en vitaal voelen en het herstel op geestelijk en lichamelijk vlak.

In de Massagepraktijk kunt u terecht voor een professionele massagebehandeling, die gericht is op ontspanning en verlichting van uw klachten kan geven. Boek daarom een afspraak bij Massagepraktijk Consilium en begin dan ook fit en onthaast aan een ontspannende vakantie. 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem gerust contact op. 

Massagepraktijk Consilium
Tanya de Bruin
06-22 48 84 46
info@massagepraktijkconsilium.nl
www.massagepraktijkconsilium.nl
facebook: massagepraktijk Consilium

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date