Een opleiding en een baan bij de Zonnehuisgroep

02-07-2018 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Op dinsdagavond 10 juli van 17.30 – 20.00 uur organiseert Zonnehuisgroep Vlaardingen een informatieavond voor iedereen die geïnteresseerd is in werken in de zorg. Op deze avond zijn ook mensen welkom, die wel graag in de zorg willen werken, maar nog geen zorgopleiding hebben gedaan. 

Bezoekers van de informatieavond kunnen om half 6 allereerst luisteren naar een presentatie over werken en leren bij Zonnehuisgroep Vlaardingen. Zo biedt de organisatie opleidingen op maat aan voor zorgmedewerkers met niveau 2, maar ook mensen zonder ervaring in de zorg kunnen bij Zonnehuisgroep Vlaardingen aan de slag. Zij werken de eerste vier maanden in een zgn. ‘aspirantenklas’. Wanneer dit traject met een positief resultaat wordt afgesloten, dan kan men starten met een werk- en leertraject. 

Na de presentatie, vanaf een uurtje of 6, kunnen bezoekers kennismaken met de diverse opleidingscoaches en personeelsadviseurs die deze avond aanwezig zijn. Graag vooraf aanmelden via Whatsapp (06) 302 402 33.

Zonnehuisgroep Vlaardingen is een integrale aanbieder van verzorging, verpleging, behandeling en dienstverlening aan voornamelijk senioren in Vlaardingen en omstreken. Uitgangspunt is met persoonsgerichte zorg op maat bijdragen aan kwaliteit van leven.

Zonnehuisgroep Vlaardingen is deelnemer in de Zonnehuis Groep.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date