Dorntherapie bij Consilium

13-10-2018 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - De Dorn therapie is een zachte wervel- en gewrichtsbehandeling. Deze kan ingezet worden bij gezondheidsproblemen die te maken hebben met de wervelkolom. 

De basis van de Dorn therapie is altijd de correctie van het beenlengte verschil. Bijna iedereen heeft beenlengte verschil, dat wil zeggen; de benen zijn wel even lang, alleen het been dat langer lijkt heeft meer ruimte in het heupgewricht. Dit veroorzaakt bekkenscheefstand. De oorzaken van ongelijke benen kunnen zijn: een val, vertillen, een misstap maar vooral gewoon het zitten. 

Op de massagetafel test ik hoeveel cm verschil er zit tussen het ene been en het andere: bekkenscheefstand en ruimte in het heupgewricht. De Dornmethode maakt hierbij de benen weer gelijk, met behulp van de technieken en zelfhulpoefeningen, behorende bij de therapie. Hierna gaan we verder met de wervelkolom. Alle wervels worden nu gecontroleerd en worden voorzichtig en zachtjes weer op hun goede plek teruggezet. 

Dorntherapie kan oa worden toegepast bij:
♦ scoliose
♦ lage rugklachten
♦ heupklachten
♦ kniepijn
♦ voetproblemen
♦ verzakkingen
♦ darm- en blaasproblemen
♦ nekklachten. 

De Dorntherapie wordt samen met de Breussmassage gegeven in een behandeling van 45 min. Het tarief is €32,00.

Benieuwd wat de Dorntherapie voor u kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op. Ook voor het maken van een afspraak

Massagepraktijk Consilium
Tanya de Bruin
06-22488446
info@massagepraktijkconsilium.nl
www.massagepraktijkconsilium.nl
facebook: massagepraktijk Consilium

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date