Dichtbij en toch ver weg

27-09-2018 Gezond Advertorial

Retraiteweekend op het eiland Tiengemeten (9-11 november)

VLAARDINGEN - Ben jij een vrouw die wel tijd voor zichzelf kan gebruiken of ken jij een vrouw die tijd voor zichzelf nodig heeft? Lees dan zeker even verder! Na het succes van vorige jaar organiseert Praktijk Verhoeff ook dit jaar weer een weekendretraite in november op het eiland Tiengemeten. Ik organiseer dat samen met Inge de Kok. Wat we vorig jaar al terugkregen: we vullen elkaar aan en dat maakt het tot een heerlijk, volledig verzorgd weekend, waarin je tot rust kunt komen, weer nieuwe energie opdoet en (opnieuw) scherp krijgt wat voor jou in jouw leven belangrijk is. 

Er is tijd om stil te staan, om tot jezelf te komen en er zijn ook momenten voor contact met anderen. Genieten van de rust en de prachtige natuur op het eiland Tiengemeten, gelegen in Zuid-Holland. Zo dichtbij en toch even helemaal weg.

'Dichtbij en toch ver weg' is ook meteen het thema van dit weekend. Je hebt jezelf altijd bij je (dichtbij) en toch raak je jezelf in de drukte van de dag en in omgang met anderen soms zo makkelijk kwijt (ver weg).

Het programma is afwisselend door de verschillende vormen van bezinning die we bieden: (actieve) meditatie, schrijven, adem, ontspanning en wandelen. Naast periodes van stilte, zijn er ook momenten om ervaringen en inzichten uit te wisselen. 

Datum: Vrijdagmiddag 9 november 17.00 uur - tot en met zondagmiddag 11 november. Locatie: Eiland Tiengemeten, Laurettahoeve Door: Marianne Verhoeff en Inge Verhoeff- de Kok Kosten: €395,- p.p. incl. BTW, volledig verzorgd in tweepersoonskamers. Meld je snel aan, er is maar een beperkt aantal plaatsen. Opgeven, meer informatie of persoonlijk overleggen? info@praktijkverhoeff.nl of 06-46653344 schrijfdinge@gmail.com of 06-22918565

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date