De lente is begonnen!

26-03-2016 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - Een bezoek aan de Keukenhof, wandelingen in de ontluikende natuur, genieten van de mooie kleuren die de lente te bieden heeft. En als het meezit genieten we ook nog eens van het lekkere weer. De lente is weer aangebroken en er valt volop te genieten van al het moois om ons heen.

Het is echter niet voor iedereen weggelegd om van de wonderen van de natuur te kunnen genieten. Als je altijd maar last hebt van pijn in gewrichten, botten spieren of pezen valt er niet zo heel veel plezier te beleven aan al dit moois. Daarbij wil je ook geen spelbreker zijn en ga je vaak over je eigen grenzen heen met meer pijn als gevolg.

Osteopathie en reumatische klachten


Kort gezegd is reuma niet te genezen, maar de symptomen van reuma zijn osteopathisch goed te behandelen. Doordat de osteopaat het gehele lichaam onderzoekt en behandelt zorgt hij ervoor dat de stroming van lichaamsvloeistoffen zo optimaal mogelijk verloopt. Door het lichaam zijn bewegingsvrijheid terug te geven en zo de doorbloeding te stimuleren zullen afvalstoffen afgevoerd worden zodat deze niet meer voor (extra) irritaties zorgen. Vervolgens worden voedingsstoffen beter aangevoerd en kan het lichaam haar eigen zelfgenezend vermogen aanspreken waardoor de terugkeer van klachten vermindert.

Heeft u last van reumatische klachten? Vraagt u zich af of osteopathie iets voor u kan betekenen? U heeft de mogelijkheid zich de rest van de maand maart en de gehele maand april, gratis en vrijblijvend, osteopathisch te laten onderzoeken.

Neem voor informatie contact op met IVO Osteopathie via 06-19079434 of via info@ivo-osteopathie.nl

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date