De BurenBemiddelaar Vlaardingen beloond voor kwaliteit met CCV-erkenning

04-10-2019 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Dinsdag 1 oktober is op het kantoor van Minters, waar De BurenBemiddelaar Vlaardingen een onderdeel van is, de landelijke CCV erkenning toegekend middels het uitreiken van een certificaat. Dit certificaat werd aan De BurenBemiddelaar Vlaardingen uitgereikt door burgemeester Annemiek Jetten.

De BurenBemiddelaar Vlaardingen is sinds 2017 actief in Vlaardingen als bemiddelaar bij geschillen tussen buren. In 2019 behandelde het team van 7 professionele bemiddelaars-vrijwilligers al 61 zaken, waarbij er in meer dan de helft van de zaken een positief resultaat wordt geboekt.

Het certificaat, toegekend door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) werd  uitgereikt aan projectcoördinator Tanja Storm. Met het behalen van deze landelijke erkenning voldoet De Burenbemiddelaar Vlaardingen aan de kwaliteitseisen van het Centrum voor Criminaliteitsbestrijding en Veiligheid (CCV).

Op deze manier draagt de BurenBemiddelaar bij aan de maatschappelijke veiligheid door het stimuleren van publiek-private samenwerking met de woningcorporaties, de politie, de gemeente en de diverse afdelingen van Minters.

De Burenbemiddelaar Vlaardingen bedankt de gemotiveerde en gedreven vrijwilligers, want zonder vrijwilligers geen BurenBemiddelaar!

 

Interesse om je in te zetten voor Vlaardingen?


We zijn op zoek naar vrijwilligers, die het team van 7 professionele bemiddelaars willen uitbreiden!

Lijkt het je leuk om als burenbemiddelaar aan de slag te gaan in Vlaardingen of wil je meer informatie? Neem dan contact opnemen met Tanja Storm, coördinator BurenBemiddelaar via 010 – 4351022 of  per e-mail via burenbemiddelaar@minters.nl .

Als je je aanmeldt, krijg je kosteloos een CCV gecertificeerde basistraining en jaarlijks een verdiepingstraining, én een heel leuk team om mee samen te werken.

De BurenBemiddelaar Vlaardingen is onderdeel van Minters, dienstverleners in welzijn en een door de Gemeente Vlaardingen erkende en gecertificeerde instantie. Voor meer informatie over Minters zie www.minters.nl


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date